Vår hund behöver inte längre vara ensam

God eftermiddag på er, hoppas ni har en bra dag än så länge och att den bara kommer bli bättre. Jag har äntligen hämtat min hund från hennes hunddagis i Skara och nu ligger vi bara och myser framför datorn. Jag tänkte idag berätta lite närmare varför jag väljer att ha min hund på hunddagis, om du skulle vara intresserad av själva hunddagiset i sig kan du läsa vidare här efter att du läst färdigt mitt inlägg.

Som ni säkert tidigare läst så jobbar jag för ett företag inriktat på teknik, dock jobbar jag inte heltid så det har aldrig varit ett problem med att lämna min hund hemma under dagarna. Redan när hon var valp tränade vi henne mycket med att vara ensam för att vi så snabbt som möjligt skulle kunna komma igång med arbete igen, till en början fungerade allt jättebra. Det har alltid varit väldigt lätt med henne då hon inte haft något större problem med att vara ensam, det ändrades dock helt plötsligt för snart ett år sedan. Vår hund tyckte det var jättejobbigt att bli lämnad ensam om dagarna så vi var tvungna att hitta en lösning på problemet, lösningen blev ett hunddagis i Skara. För att vår hund skulle slippa vara ensam ansökte vi om en plats hos Marielund B&B i hopp om att vår älskling skulle få plats. Allt flöt på, vi fick platsen och inskolningen gick jättebra. Idag har vår hund varit där på förmiddagen i snart ett år, vilket har fungerat jättebra eftersom det här hunddagiset verkligen gör allt för att vår hund ska ha det bra och trivas. Därför kan jag tipsa er om Marielund B&B om ni söker efter ett bra hunddagis i Skara.